Imam 37 godina i prvi put sam trudna…

author
1 minute, 39 seconds Read

Imam 37 godina i prvi puta sam trudna… Dugo smo pokušavali da dobijemo bebu, 15 dugih godina i nažalost prije 7 mjeseci sam ostala trudna. Jako rizična trudnoća, od drugog mjeseca sam praktično prikovana za krevet, ali to nije problem, problem mi je što sam prije 10 dana saznala da MOJ MUŽ IMA DRUGU…

Dok se je borim za život da nam rodim nasljednike on… ne mogu ni da napišem šta radi! Nisam ništa govroila, čekala sam pravu priliku. Jučer su se našli u jednom hotelu i ja sam se ovakva sa stomakom do zuba, na ovih 27 stepeni uputila ka tom hotelu. Ljubazna djevojka na racepciji se sažalila i rekla mi u kojoj su sobi, pokucala sam a kada su se vrata otvorila šokirala sam se.

Imam aferu na poslu. Oboje smo mladi. On oženjen, ja udata. Niko ni ne sluti na to, a ni sami ne znamo kako je do toga došlo. Zaljubljeni smo kao djeca, iako znamo da nikad nećemo biti zajedno, često spominjemo alternativne situacije kako bi nam bilo da smo se sreli slobodni i da bi to definitivno bila veća ljubav od svih kojih smo i on i ja dosad doživjeli. Znam da će mnogi osuditi, ali takve stvari dolaze u životu neplanirano i ne možeš birati u koga ćeš se zaljubiti. Ja sam danas dala otkaz i radim još samo do kraja mjeseca u firmi. Kad sam mu rekla plakali smo, ljubili se i grlili jer smo znali da se više nikad nećemo vidjeti jer bi bilo previše riskantno. Rekao mi je da ću zauvijek biti njegova neostvarena želja. Shvatam da sam pogriješila i želim da ispravim sve, zbog toga i odlazim koliko god da me boli. Pa čak i sad kad završavam ovo, ne kajem se što sam ipak sve to s njim doživjela jer ću ga zauvijek pamtiti kao najboljeg muškarca u mom životu.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *