Bila sam pijana sa prijateljicom i sa svojim suprugom

author
1 minute, 53 seconds Read

Bila sam pijana sa prijateljicom i sa svojim suprugom… Moja žena ima prijateljicu koja je trebala da dodje u posetu. Bila joj je najbolja prijateljica u detinjstvu i nismo je videli od kako se preselila u Nemačku. Kada je došla i smestila se, moja žena je predložila da odemo u restoran Tradicija jer je blizu i da se opustimo. Lana, njena prijateljica nije osoba kojoj odgovara takva vrsta muzike , ali je htela da ode da se opusti. Lana je veoma lepa žena i uvek sam smatrao da je veoma privlačna. Gledajući njene slike na instagramu često sam je zamišljao kako mi obradjuje k.

Otišli smo u kafanu i moja žena je počela užurbano da pije. Već nakon sat vremena sam primetio da joj nije dobro. Spremili smo se da krenemo kući, a moja žena je bila jako pij.na i pričala je u autu šta sve želi da mi uradi kući iako je Lana bila tu. Pitala je Lanu da li je u redu da mi p… ku… dok smo se vozili i Lana je rekla, “Ne, molim te, sredi se. Dovoljno mi je neprijatno.”

Kada smo stigli kući, uzeo sam ženu za ruku i poveo je u sobu da je smestim u krevet,a Lana je morala da izađe i popuši cigaretu ispred. Uveo sam ženu u sobu i pomogao joj da se skine. U tom momentu je klekla i uhvatila me za k…. Digao mi se i izvadio sam ga. Počela je da ga p.. i u tom momentu je Lana ušla u sobu. Kada je videla prizor, iznenadila se i zastala. Uspravio sam ženu i okrenuo je, a ona je brzo spustila pantalone i rekla mi da je j… jako.

Ko sam ja da se raspravljam sa tim? Dok je Lana gledala, gurnuo sam svoj k… u ženu. Počeo sam da joj ga dajem, Lana je rekla, “Bože, , izgledate tako dobro. . Ne mogu da verujem da vas sada posmatram.”
Žena je stenjala, “O moj Bože !” Rekao sam joj da ću i ja brzo.Bila je u nesvesti, pa nije imala pojma šta se desilo. Pretpostavljam da je to priča za neki drugi dan.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *