Aleksa je bio iskusan švaler, i tako jednom dospe na njihovom balkonu…

author
1 minute, 33 seconds Read

Aleksa je bio iskusan švaler, i tako jednom dospe na njihovom balkonu… Toga dana Aleksa je kao i uvek došao umoran sa posla, skinuo sako, bacio ga na pod, izuo se i izvalio u omiljenu fotelju.
Žena je dotrčala do njega, zagrlila, osmehnula se i odmah otrčala do kuhinje da mu stavi kafu… Da, takva je bila ona,
svaki put kada Aleksa uđe u kuću, sva umiljata, nasmejana i srećna.
Šaltao je kanale na televizoru kada krajičkom oka opazi siluetu čoveka na balkonu! Ustao je,

razgrnuo zavesu a pred njim je stajao potpuno nag muškarac, plačućim glasom upita Aleksu da ga pusti u stan… Aleksa otvori vrata, muškarac uđe i on mu na brzinu ispriča kako je dospeo na njihov balkon, kaže, bio je kod komšinice na šestom spratu kada u stan upade njen muž i da ga ovaj ne bi uhvatio, on je skočio na Aleksin balkon i sada ne zna kako će dalje… Aleksa, inače i sam
iskusan švaler koji je prošao mnogo toga, sažalio se na muškarca.

Žao mi je što nisam ranije videla kako je kad muškarac zavoli. Nema igrica, suptilnog spuštanja samopouzdanja, neizvesnosti. Skoro uvek nađe vremena za mene. Znam da fizički i nisam njegov tip, bivše su mu bile visoke i vitke, ali opet je za mnom poludeo. Osećam se kao bomba pored njega, iako objektivno nisam. Zainteresovao se i za stvari koje mene interesuju, a koje su ga ranije čak i nervirale. Naravno, sve mu je uzvraćeno. Dugo smo u skladnoj vezi i ima priča i o zajedničnoj budućnosti. Volela bih da sam na lakši način shvatila da ti je sve džabe ako te neko ne voli, makar bila savršena.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *