VIDEO Helikopter gađa skladište nafte u Voronježu. Ruska vojska tvrdi: Provodimo borbene mjere

author
1 minute, 14 seconds Read

U sklopu protuterorističke operacije na području Voronješke oblasti, oružane snage Ruske Federacije provode potrebne operativne i borbene mjere, poručio je guverner ruske regije Snimka helikoptera dok navodno gađa skladište nafte u ruskom gradu Voronježu pojavila se na društvenim mrežama.

Voronjež se nalazi 600 kilometara od Moskve, a jutros su ga navodno okružile snage Wagnera. Na snimci se vidi helikopter, navodno ruski Ka-52, kako se približava skladištu nafte, a onda odlazi. Kamera se vraća na skladište i vidi se veliki plamen i eksplozija. Alexander Gusev objavio je novost na svom Telegram kanalu, dok se pojavljuju videozapisi koji prikazuju Wagnerovce i vozila u pokretu autocestom M-4 koja vodi do grada Voronježa iz južne Rusije.

U sklopu protuterorističke operacije na području Voronješke oblasti, oružane snage Ruske Federacije provode potrebne operativne i borbene mjere. Obavještavat ću vas kako se situacija bude razvijala – rekao je Gusev. VIDEO Putin: Ova unutarnja pobuna je smrtni udarac za nas. To je izdaja. Rusija će se braniti Russian President Vladimir Putin gives a televised address in Moscow, Russia, June 24, 2023. Sputnik/Gavriil Grigorov/Kremlin via REUTERS ATTENTION EDITORS – THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. Reuters piše kako su Wagnerovci zauzeli vojne objekte u Voronježu dok je guverner regije Voronjež nazvao tu informaciju neistinitom.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *