Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

MUŽ JE OTIŠAO NA POSLOVNI PUT, A OVAKO SAM SE OTARASILA DECE DA BIH BILA S LJUBAVNIKOM: To je cena za našu sreću i ne kajem se

author
2 minutes, 12 seconds Read

Džordžija (44) majka je dvoje dece koji studiraju u drugom gradu, pa je nakon dugog niza godina napokon ostala sama sa suprugom. Uprkos tome što je mislila da će im biti lepo zajedno, brak im se raspada, ali su zbog dece odlučili da ostanu zajedno. Džordžija je pronašla ljubavnika, a kad su se deca vratila na leto s fakulteta, nije znala šta da radi.  Trebalo je da muž ode na poslovni put i ja sam smislila odlično rešenje za sve nas – rekla je žena, koja je odlučila da deci uplati putovanje dok joj suprug nije u gradu, kako bi ostala sama.Možda to nekome zvuči preterano, ali to je mala cena za moju i njihovu sreću – kaže Džordžija, čija deca imaju 20 i 21 godinu.

Kako kaže, osim što je htela da ih nema u gradu, želela je da ih počasti za uspešno završenu godinu studija, pa su njenu odluku svi lako prihvatili.  Nisam mogla da zamislim to da raskinem s ljubavnikom, teško bi mi to palo – iskreno je ispričala Džordžija.  Sa suprugom nemam neki odnos, imam osećaj da je naša veza jednostrana. On ništa ne preduzima, a zna da sam nesrećna. Imam osećaj da uopšte ne želi da provodi vreme sa mnom – zaključila je.

Najgori trenutak u mom životu se dogodio prije 25 godina. Bila sam trudna, imala sam predivnog dečka, predivnu vezu..ma sve što djevojka može poželjeti. Taj dan smo se uselili u nas novi stan, ja sam sredivala, dekorirala, ma svaku sitnicu sam dekorirala sa osmjehom na licu. Dečko je bio na poslu, trebao je doći u 18h. Jedva sam čekala da dođe, da mu pokažem kako sam sve lijepo sredila i kako nam je lijep novi dom. Poginuo je u prometnoj kada je išao s posla. Rastavila sam se sa životom taj dan. Ja sada imam 50 godina i još uvijek nemam nikoga, ali sretna sam jer moja kćer ima tatine oči, karakter i svaki put kad je vidim, vidim njega. Nadam se da ti je lijepo gore i da si ponosan na nju. Jer sve sto si govorio da želiš da bude, to je ona. Hvala ti i što si nas obezbjedio. Kao da si znao da će se ovo sve desiti, pa si prepisao stan i ušteđevinu na nas. Inače ne znam kako bi, znaš da nemam nikoga. Ali ostavio si mi nešto najbitnije na svijetu. Volim te zauvijek. P.S postati ćeš djed.

 

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *