Automatskom puškom došao u kafić, pa u muškarca ispalio rafal: Sumnja se da je Jasmin Selagić ubijen zbog osvete

author
3 minutes, 39 seconds Read

Zanimljivo je da Cvjetojević do sada nije prolazio kroz policijske evidencije, dok je Selimagić bio bezbednosno interesantna osoba koja je do sada više puta hapšen i osuđivan zbog teških krivičnih dela.Izvor Srpskainfo pojasnio je da za sada još uvek sa sigurnošću nije utvrđen tačan motiv ubistva, ali se sumnja da bi ubistvo moglo biti povezano sa Cvjetojevićevim bratom.Ono što je za sada poznato i što su pokazali prvi rezultati istrage, jeste da je prije ubistva došlo do kraće svađe između Cvjetojevića i Selimagića. Cvjetojević je prethodno bio u kafiću “Blu” u kojem se nalazio Selimagić, a pored njih tu je bilo i više gostiju. Između njih je tada došlo do nekakve prepirke i Cvjetojević je otišao iz kafića po automatsku pušku, a onda se vratio – istakao je sagovornik.Prema njegovim rečima, svedoci su ispričali da kada je Selimagić video kako se Cvjetojeviću kafić vraća sa puškom da je ustao i krenuo prema njemu.

On mu je prilazio i nešto mu je dobacio da se pravi važan ili tako nešto, nakon toga je Cvjetojević zapucao na njega. Ispalio je čitav okvir iz automatske puške. U tom trenutku u kafiću se nalazilo više gostiju i sreća je da još neko nije stradao – rekao je pomenuti izvor.On otkriva da je Cvjetojević nakon ubistva ostao u kafani, gde je sačekao dolazak policije koja ga je uhapsila i sprovela na dalju kriminalističku obradu.Tokom uviđaja na licu mesta nađena je puška iz koje je pucao, veliki broj čahura, kao i zrna od metaka.Međutim, inspektori još uvek utvrđuju šta je tačan motiv i zbog čega se Cvjetojević, koji do sada nikada nije hapšen, odlučio da na ovako brutalan način ubije Selimagića.

Automatskom puškom došao u kafić, pa u muškarca ispalio rafal: Sumnja se da je Jasmin Selagić ubijen zbog osveteMilorad Cvjetojević (25) saslušan je u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je u petak uveče u kafiću u Novom Gradu ubio Jasmina Selimagića (36).Cvjetojević je u petak uveče došao sa automatskom puškom u kafić “Blu” gde je sedeo Selimagić i u njega ispalio rafal, a zatim mirno sačekao policiju, piše Srpskainfo.

Sagovornik pojašnjava da se njih dvojica poznaju duže vremena preko Miloradovog brata i da bi upravo to mogao biti motiv.Miloradov brat je pre par godina pravosnažno osuđen na zatvorsku kaznu zbog silovanja. Sumnjalo se da je sa tim slučajem bio povezan i Selimagić, ali se njemu nije sudilo. Upravo se ta informacija pojavila kao jedan od mogućih motiva ubistva. Zanimljivo i da je Selimagić u tom postupku bio svedok odbrane, odnosno svedočio je u korist Cvjetojevićevog brata – pojasnio je sagovornik.Međutim, osim ovog motiva među stanovnicima Novog Grada kao motiv se spominjala i određena devojka, zbog koje su njih dvojica navodno došli u svađu, ali ta informacija nije potvrđena.

Nakon hapšenja, Cvjetojević je saslušan u policiji, a zatim predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru. Izvor je pojasnio da se očekuje da nakon što ga postupajući tužilac ispita, da Okružnom sudu u Prijedoru predloži da se Cvjetojeviću odredi jednomesečni pritvor.U Policijskoj upravi Prijedor navode da je M. C. uhapšen zbog sumnje da je počinio teško ubistvo na štetu J. S., te krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijska uprava Prijedor u petak je oko 22 časa zaprimila prijavu da je jedna osoba u ugostiteljskom objektu u Novom Gradu pucala iz vatrenog oružja i da je tom prilikom jedna osoba smrtno stradala – rekli su u PU Prijedor.Na licu mesta obavljen je uviđaj kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, pod čijim nadzorom policijski službenici preduzimaju sve potrebne mere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti počinjenih krivičnih dela.Naređena je obdukcija tela ubijenog mladića koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *