Prevario sam ženu na autobuskoj stanici za 2.000 dindži

Prevario sam ženu na autobuskoj stanici za 2.000 dindži U prevari sam car,često varam ljude za novac. Ovoga puta moram da ispričam ovu priču zato što ne mogu da verujem da je neko tako glup i lakoveran i naivan. Jedna žena je stajala na stanici i ja joj lepo prišao,počeli smo da pričamo. Zatim sam smislio priču kako neće da me

puste u banku jer nemam masku i da mi pozajmi 5 dinara za masku jer nemam ništa sitno. Zatim je rekla kako nema ni ona ništa sitno i izvadila je novčanik da mi to i dokaže. Kada je izvadila novčanik sve je bilo po 1.000 i 2.000 dinara što me je jako mamilo. Rekao sam joj daj mi 1.000 dinara vratiću ti kusur,odmah mi je dala. Naravno nije videla ni mene ni taj kusur.

Kad mi je ćerka ostala trudna sa 17 godina vanbračno i mi i roditelji njenog momka bili smo joj podrška da ne abortira, zadrži bebu i da ćemo mi paziti unuče dok se ona iškoluje, završi srednju školu i fakultet i zaposli. Rodila je zdravo pravo dete, niko srećniji od nas i taman kad se zaposlila u struci dečaku su otkrili prekasno na sistematskom za polazak u školu, tumor sarkom u zadnjoj fazi, pitanje je dana kad će umreti jer je u komi i na morfijumu. Ćerka je ljuta na nas i kaje se što nije abortirala, krivi nas što smo je ubedili da zadrži bebu, kako smo mogli znati. Kaže sad bi bila srećna i ne bi oplakivala gubitak deteta.

 

Loading