“JA ĆU U PETAK DA PONOVIM MASAKR” Učenik (13) iz Kruševca na Instagramu objavio JEZIVE PRETNJE! Tužilaštvo hitno obavešteno

Dečak (13) je 5. maja objavio na svom Instagram profilu uznemirujuću poruku preteće sadržine, u kojoj najavljuje da će izvršiti masakr. Ja ću u petak da ponovim ovaj masakr  napisao je dečak na društvenim mrežama.On je učenik OŠ “Nada Popović” u Kruševcu. Kako se saznaje obavešteno je nadležno tužilaštvo, kao i Centar za socijalni rad (CZSR).

Kruševac – grad bogate tradicije i sa dugostoljećnom historijom, nekada srednjovjekovna srbijanska prijestonica, nalazi se u središnjem dijelu Srbije, na raskrsnici komunikacija koje su od oduvijek presjecale Balkan i spajale njegove periferne dijelove. Knez Lazar grad podiže oko 1371. godine, a grad se prvi put pominje 1387. godine, u povelji kojom knez Lazar potvrđuje ranije trgovačke privilegije Dubrovčanima. Kruševačka kotlina koja obuhvata kompozitnu dolinu Zapadne Morave prostire se između: Levča i Temnića na severu, Župe, Kopaonika i Jastrepca na jugu, Kraljevačke kotline i Ibarske doline na Zapadu.

Loading