Primetio sam da žena kasni posle teretane

Sve je pocelo kada je pocela da posjecuje teretanu u gradu. Primjetio sam da ostaje duze nego uobicajeno i da izbjegava sex samnom. Nas seks se sveo na jednom do dva puta mjesecno.Kad god pitam zenu sta nije u redu ona kaze-ma sve je u najboljem redu samo sam umorna. Rijesio sam da provjerim o cemu je rijec i dao se u akciju. Rjesio sam da je pratim.Sledeceg dana je otisla u teretanu kao i obicno,posto je trening trajao do 9 sati ja sam stigao do ispred teretane nesto

ranije i parkirao se da me slucajno nebi vidjela kad izadje.Nesto prije devet izasla je iz teretane u drustvu sa momkom koji radi u teretani kao trener i sjela u njegov auto.Pratio sam ih do jedne kuce na periferiji grada,usli su u dvoriste a na vratima ih je docekao verovatno trenerov prijatelj pozdravio se sa njim a onda moju zenu poljubio i to pravo u usta,po duzini poljupca shvatio sam da joj je ugu*ao jezik u usta.Ja sam sjedeo u kolima sav u soku gledajuci sve to i jos kako je mazi po dupetu dok je prolazila pored njega da bi zatim zatvorili vrata za sobom. Nakon minut dva izasao sam iz auta i usao u dvoriste.

Nikada neću moći da razumem one “smešne” klipove kada ljudi padaju i povređuju se i to ima milionske preglede. Meni su jezivi. Zašto je ljudima smešno kada neko padne ili se prevrne? Čak i kada sam bila dete nije mi bilo smešno. Sećam se kada sam bila u osnovnoj neka devojčica je pala niz stepenice i svi su prasnuli su smeh, a meni su se noge oduzele. Ja uvek vrisnem ili uplašim kada vidim da je neko pao jer pomislim da je ta osoba povređena. Ako vidim da su dobro osetim veliko olakšanje. Ne razumem zašto je mnogima prvi instinkt da počnu da se smeju?

Loading