Majka iz Zagreba ošamarila je kćer jer je stavljala gole fotke na internet. Kći ima 34 godine

Iako nije htjela pokrenuti bilo kakav sudski postupak protiv majke, već je policiju pozvala isključivo s namjerom da je udalji, slučaj je završio na sudu.Sutkinja je ženu proglasila krivom i izrekla joj novčanu kaznu od 220 eura. Kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, mora platiti samo 140 eura. Uz to, mora podmiriti i 40 eura troškova postupka. Presuda prekršajne sutkinje je nepravomoćna i osuđena se na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku. Kćerine riječi na sudu je potvrdio i njezin dečko koji je bio svjedok nemilih scena u kući.

Žena (51), koja je prošle godine u travnju ošamarila kćer (34) u kući u Zagrebu, osuđena je za obiteljsko nasilje, piše Danica. Majka je zbog nasilja nad kćerkom bila i uhićena te je provela dva dana u pritvoru, a na suđenju je opovrgnula nasilje. Kaže kako je tog dana došla do kćeri i njezina dečka jer joj se mjesecima nije javljala te je posumnjala “da se bavi nekim nemoralnim poslovima jer joj je sin pokazao po društvenim mrežama da objavljuje obnažene fotografije”. Htjela sam o tome razgovarati s kćeri, ali ona je rekla da izađem van i nije htjela. Potom je njezin dečko nazvao policiju. Nije točno da bih kćer vrijeđala riječima kurvo i nije točno da bih je ošamarila – tvrdila je majka na sudu.

Istaknula je kako s kćeri nikad nije imala problema, uredno je završila srednju školu, zaposlila se i bila je sasvim uzorno dijete.Kći je pak rekla kako je majka tog dana ušla u otključanu kuću i počela galamiti na nju, pa je odbila razgovarati tim tonom.Majka me je onda iznenada ošamarila rukom po licu. Rekla sam joj da izađe van, više puta, pa smo kasnije zvali i policiju. S majkom sam u lošim odnosima jer ona sumnja da sam prisiljena se baviti prostitucijom i nemoralnim radnjama, što naravno nije istina – rekla je kći.

Loading