Ispovijesti

Radim kao poštar, jedan od stanara se alkoholisao i ja sam iskoristio priliku da ukradem

Radim kao poštar, jedan od stanara se alkoholisao i ja sam iskoristio priliku da ukradem… U mojoj zgradi živi jedan čovek samac plus alkoholičar ne trezni se 24. Zanimljivo je to da pre nego što je postao alkoholičar sređivao je i uredio stan maksimalno tako da mu je stan vrh. Tu noć je došao kod mene mrtav pijan da mi

pokaže neke papire,kako će on da proda stan. I u tom momentu mi je prošla jedna ideja kroz glavu. Pošto je bio mrtav jedva je stajao namestio sam ga da mi proda stan za 2 .000 €. Ljudi on je potpisao i ja sam dobio stan bukvalno za džabe. Sutradan kada se otreznio i kada je shvatio šta je uradio pao je u još veću depresiju i alkoholizam. Tako da njemu nema spasa a ja sam dobio stan za dž.

Napuštam firmu i primili su novog na moje mesto, došao je pred kraj radnog vremena, ponudim mu se da ostanemo malo duže da mu objasnim kako šta funkcioniše i da ga uputim… Na šta on meni kaže-nema potrebe. Posle nedelju dana me zove i pita kako ovo, kako ono… Reko, druže ja i ti nemamo nikakav odnos, neka tako i ostane. Posle me zove direktor pa i vlasnik. Sve sam ih skinuo sa dnevnog reda. Kada nešto neću, neću!!!

Related Articles

Back to top button
Close