Nije pokucala kada je ušla u sobu kod mene - Bn- novosti
Ispovijesti

Nije pokucala kada je ušla u sobu kod mene

Nije pokucala kada je ušla u sobu kod mene… Svakog ljeta dolazim na odmor u mjesto mog tate,pa je tako bilo i prosle godine.Inace svake godine se tamo okupi rodbina iz raznih krajeva koju nevidimo i ponekoliko godina.Dosla je i moja tetka sa svojom porodicom.To je za mene bilo posebno bitno jer su sa njom dosli njen sin koji je moje godiste i sa kojim provodim svako ljeto i njena cerka sa kojom sam se ranije druzio ali kako je ona starija od nas 3 godine u poslednjih nekoliko godina sa njom smo se druzili sve manje mada se to meni nije svidjalo. Nakon par dana dosao je i njen momak i najbolja drugarica pa skoro da je nismo i vidjali.I tako je proslo neko vrijeme sve do jednog dana kada su svi odlucli da idu na izlet na jednu obliznu planinu.U međuvremenu je momak moje drugarice otisao a drugarica je ostala.Ja sam ostao kuci jer sam bio bolestan,iako je bio juli mjesec ja sam imao temperaturu.To nije tesko palo jer me smara druzenje sa tim starcima a i u kuci je bila

internet konekcija pa sam planirao da odgledam neki po ic i da ga izd am.Tako sam i uradio dok u sobu iznenada nije usla moja rodica sa drugaricom. Ja sam se refleksno pok io a one su pocele da se smiju i izasle su iz sobe. Izasao sam i poceo sam da se pravdam a one su rekle”nemoras da se pravdas,nama to nesmeta”.Onda sam ih pitao zar one nisu otisle na izlet a rodica mi je rekla da im je dosadno sa njima i da su se izvukle tako sto su rekle da imaju da uce za neke ispite i pocele su da se smiju.Rekao sam da ih ja necu reci roditeljima ako medju nama ostane ono sto su one vidjele.Tada su se nasmijale i njena drugarica je rekla da sam im ja jos nesto duzan.U tom trenutku mi se cinilo da sanjiam.

Dečko me varao sa jednom mojom poznanicom. Mi smo raskinuli i ona je imala obraza da mi pošalje poruku u kojoj je napisala nešto u smislu: “Žao mi je ali on i ja smo puno bolji par, sada je moj”. Samo sam joj odgovorila: “I meni je žao što moram da ti kažem da me je varao sa još dvije cure i nisi bila jedina, porazgovaraj i sa njima jer ga sa njima dijeliš i nije samo tvoj, pozdrav”. To je bila laž sa moje strane ali ona mi je povjerovala i napravila mu je haos, izgrebala mu je kola i završila je u hitnoj na infuziju (tako mi je makar rekla njena komšinica sa kojom sam ja dobra prijateljica). Oboje su to zaslužili.

Related Articles

Back to top button
Close