Izlazila sam s likom koji je u braku - Bn- novosti
Ispovijesti

Izlazila sam s likom koji je u braku

Izlazila sam s likom koji je u braku, ali to nisam znala. Koristio je drugi profil i lažno ime. Njegova žena nas je uhvatila kad smo bili na kavi i napala je mene jer joj kradem muža. To je bilo prije godinu dana, a taj lik

još uvijek visi na Tinderu i bio se javio mojoj prijateljici. Sad kad mu znam pravo ime vidjela sam na fejsu da je još uvijek oženjen. Ne razumijem zašto takve žene nas krive, a ti njihovi muževi varaju godinama i nikad nisu krivi. A one jadnice ostaju s njima u braku.

Ne bih nikada bio sa ženom koja je imala puno partnera. Znam da to danas nije popularno i da žene tvrde da je prošlost nebitna, da ih broj partnera ne definiše i da su iste kao i muškarci ali to tako ne ide: prošlost jeste bitna (ne ženska nego svačija), broj partnera mnogo govori o ženi i za kraj- žene i muškarci ne mogu da budu isti kada je seksualni život u pitanju jer žene vrlo lako mogu da dođu do odnosa, dok muškarac mora da bude mnogo toga da bi bio u situaciji da ima odnose. Kada kažem to ženama one se ljute. Od dvadesete do tridesete promeni sto muškaraca i onda dođe kod mene sa pričom da prošlost nije bitna i da treba da je prihvatim kakva jeste. Sve što radimo nosi sa sobom određene posledice.

Related Articles

Back to top button
Close