Profesor srednjoškolcu uzeo mobitel, a nakon žestokog naguravanja učenik je “poljubio” stol (VIDEO) - Bn- novosti
Vijesti

Profesor srednjoškolcu uzeo mobitel, a nakon žestokog naguravanja učenik je “poljubio” stol (VIDEO)

Veliki incident u učionici, između učenika i profesora, dogodio se u Tehničko-tehnološkoj i poljoprivrednoj školi “Despot Đurađ” u Smederevu. Do incidenta u kome je bilo obaranja učenika na sto, ali i guranja profesora, došlo je kada je nastavnik oteo učeniku mobilni telefon koji je on koristio na času..Na snimku do kojeg je došla redakcija Blica, vidi se da se sve dešava u učionici, na času matematike. Jedan od učenika  snimao je cijeli incident.

Učesnici sve posmatrali Kako se vidi na snimku, profesor stoji ispred table, u jednom trenutku se obraća grupi učenika koji su inače drugi razred, a zaitim i kreće ka jednom od njih. Sve vrijeme on nešto govori, ali taj dio snimka nema ton, tako da nije poznato šta priča, piše Blic na kojem se može pogledati i video snimak incidenta.

U trenutku kada stiže do đaka i dalje se raspravljajući sa njim, kako se to može zaključiti na osnovu gestikulacije, otima mu telefon i kreće da se vraća ka katedri. Na snimku se vidi i grupa učenika kako sve ovo posmatra, smijući se.

U isto vreme, učenik žustro ustaje za profesorom pokušavajući da vrati svoj mobilni telefon, vuče i hvata profesora za ruku. Na trenutak se kamera sklanja sa njih dvojice, a u sljedećem mometnu bilježi kako profesor obara učenika na katedru, jednom rukom ga pritiska, dok drugom i dalje drži njegov mobilni telefon.

Direktor potvrdio
U cijelom ovom okršaju i otimanju oko telefona, učenik kreće da pada, ali uspijeva da ostane na nogama, te nastavljaju da se guraju i otimaju. Profesor podiže prevrnutu stolicu i papire pale sa katedre u cijelom tom okršaju, ispravlja se, nakon čega se vidi kako učenik odguruje profesora ka tabli. Nastavnik se povlači i napušta učionicu.

Da se ovaj incident dogodio potvrdio je za Blic Miladin Vitorović, direktor škole “Despot Đurađ” u Smederevu. Kako kaže, incident se desio u srijedu, 1. marta. Prema njegovim riječima, on ima informaciju da se “nešto desilo oko telefona”, kao i da je profesor dao izjavu nadlaženima u školi. Takođe, dodaje, niko od učenika mu se nije požalio ovim povodom. Ispitujemo cijeli slučaj i postupamo dalje po proceduri – rekao je Vitorović za “Blic”.

Related Articles

Back to top button
Close