Vijesti

Ima 24 godine, a njezin muž 46: ‘Moja mama je poludjela kad je saznala da smo prohodali…’

Australka Sav se udala za 46-godišnjeg Marka, nakon što ga je nekoliko godina ranije upoznala preko aplikacije za spojeve. Iskre su frcale čim su se poljubili, ali par je morao podnijeti neke neugodne trenutke. Zaljubila sam se u muškarca koji je 22 godine stariji od mene, misle da mi je tata, ali nije me briga, kaže Sav Harrison (24), iz Sydneya u Australiji, koja je u sretnom braku s 46-godišnjim Markom. Par ne mari hoće li drugi buljiti u njih na ulici ili im dobacivati neugodne komentare.

Harrison se udala za Marka 2021., nakon što ga je nekoliko godina ranije upoznala preko aplikacije za spojeve. Iskre su frcale čim su se poljubili, ali par je morao podnijeti neke neugodne trenutke zbog razlike u godinama. Morali smo proći kroz poprilično tuge, ali izgradili smo otpornost. Može biti uznemirujuće što drugi ne shvaćaju vašu ljubav. Baš neki dan prodavačica je rekla ‘mom ocu’ da požuri, rekla sam joj ‘to je moj muž’, a ona se ispričavala i bilo joj je neugodno – kaže Sav.

Srećom, oni ne dopuštaju da ih to koči.  Kad god nas gledaju na ulici, ne mislim da bulje zbog razlike u godinama, samo pomislim da sigurno misle da smo zgodni. To me više ne muči – dodaje.Nakon online upoznavanja, Sav i Mark su naletjeli jedno na drugo prilikom noćnog izlaska, a ona je tu noć prenoćila na njegovoj sofi. Sljedeće jutro su se poljubili – a ostalo je povijest.Par je svoju vezu skrivao godinu dana, a onda su počeli živjeti zajedno.Zaručili su se krajem 2020., a vjenčali sljedećeg proljeća.

Related Articles

Back to top button
Close