Ispovijesti

Radim kao poštar, jedan od stanara se alkoholisao i ja sam iskoristio priliku da ukradem

Radim kao poštar, jedan od stanara se alkoholisao i ja sam iskoristio priliku da ukradem… U mojoj zgradi živi jedan čovek samac plus alkoholičar ne trezni se 24. Zanimljivo je to da pre nego što je postao alkoholičar sređivao je i uredio stan maksimalno tako da mu je stan vrh. Tu noć je došao kod mene mrtav pijan da mi

pokaže neke papire,kako će on da proda stan. I u tom momentu mi je prošla jedna ideja kroz glavu. Pošto je bio mrtav jedva je stajao namestio sam ga da mi proda stan za 2 .000 €. Ljudi on je potpisao i ja sam dobio stan bukvalno za džabe. Sutradan kada se otreznio i kada je shvatio šta je uradio pao je u još veću depresiju i alkoholizam. Tako da njemu nema spasa a ja sam dobio stan za dž.

Žena muževog kolege (koju ni ne znam, samo iz viđenja) se naljutila na nas oboje jer im je moj muž došao bez mene u kuću na kafu, kaže očekivala je i mene, sramota je što nisam došla. A ja prosto neću da idem posvuda za mužem kao da smo pupčanom vezani. Ako je to bio njegov kolega neka on i kafeniše s njim, imaju tema za razgovor, šta ja imam tu tražiti, nisam ja radila s njom. Neke žene trebaju o’laditi i pustiti nekad te muževe na kavu van kuće, neće svijet propasti ako vi ne možete njega 2 sata kontrolirati, gdje i šta priča.

Related Articles

Back to top button
Close