Vijesti

MOBILNI TELEFON JOJ JE IZAZVAO VELIKE KOMPLIKACIJE SA ZDRAVLJEM: Doktori nisu znali šta joj je, SLUČAJNO JE OTKRILA

Desilo mi se stanje da sam bila na ivici toga da padnem u nesvest. Bilo je to u prevozu i bukvalno sam morala da izađem iz autobusa i sednem na ivičnjak. Osećala sam da gubim tlo pod nogama i da ću svakim trenom pasti u nesvest. U glavi mi je bila totalna konfuzija, oblivao me je hladan znoj i bukvalno sam gubila svest. Osećala sam pritisak u grudima i zujanje u ušima – objašnjava ta mlada žena koja je na kraju završila u bolnici.Lekar joj je izvršio niz analiza, ali kada su rezultati stigli, sve je bilo u granicama normale, što ju je iznenadilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fenella fox (@fenellasreels)

Fenela Foks je OnlyFans model koja je ozbiljno obolela zbog prekomernog korišćenja telefona, što je sasvim slučajno otkrila pa je rešila da upozori ljude u čitavom svetu. Mobilni telefoni su postali deo svakodnevnice, pa je samim tim i normalno da se mnogi od nas bude i odlaze na spavanje uz te uređaje. Iako je poznato da bilo koje plavo svetlo smanjuje mogućnost da se zaspi, ljudi i dalje ne prestaju da ih upotrebljavaju. Njihovo korišćenje dokazano može da stvori zavisnost, a samo jedna od osoba koje tvrde da su svoje zdravlje oštetile upravo upotrebom mobilnih telefona jeste i Engleskinja Fenela Foks (29). Ona je model na OnlyFans platformi za odrasle, a shvatila je da na telefonu provodi oko 14 sati dnevno. Tačnije ne koristi ga samo kada spava.

Vremenom, njoj su krenule da se javljaju mnoge nelagodnosti. Sve je počelo kao prolazna glavobolja, da bi kasnije dobila i simptome poput malaksalosti, osećaja mučnine, dezorijentisanosti i nelagode. Završila je u invalidskim kolicima, a na kraju je bila i hospitalizovana.

Related Articles

Back to top button
Close