Dječak iz Aleksinca uzeo 3000 eura od roditelja i podijelio ih po školi: ‘Htio je biti popularan’ - Bn- novosti
Vijesti

Dječak iz Aleksinca uzeo 3000 eura od roditelja i podijelio ih po školi: ‘Htio je biti popularan’

Djeca su to shvatila kao zabavu sve dok jedno dijete nije otišlo kući, a mama mu je u hlačama, pronašla 300 eura. Na kraju su o svemu obaviješteni roditelji, a djeca su priznala da im je dječak dao novac

Dječak (10) iz Aleksinca u Srbiji uzeo je od roditelja ušteđevinu od 3000 eura i podijelio je po školi kolegama. Učenik četvrtog razreda htio je biti popularan među svojim vršnjacima pa se odlučio za neobičan način kako tu popularnost steći.

U njihov razred došao je dječak čiji su roditelji prilično imućni. Da bi privukao pažnju prijatelja, donosio je novac u školu i vodio djecu na pizzu, kolače, kupovao im sokove… Onda je drugi dječak (10), vidjevši da ovaj ima puno prijatelja, odlučio ga zasjeniti i steći istu popularnost, otkrio je izvor za srbijanski portal 24sedam.

Dječak je tako uzeo porodičnu ušteđevinu od 3000 eura i na velikom odmoru počeo dijeliti prijateljima. Djeca su to shvatila kao zabavu sve dok jedno dijete nije otišlo kući, a mama mu je u hlačama, koje je htjela staviti na pranje, pronašla 300 eura. Na kraju su o svemu obaviješteni roditelji, a djeca su priznala da im je njihov razredni kolega dao novac.

Osnovna škola “Vožđ Karađorđe” neće komentirati privatnu situaciju između porodice svojih učenika, koja je riješena dobrom reakcijom roditelja. Škola će nastaviti odgojno djelovati i pružiti podršku djeci i roditeljima svim raspoloživim resursima, stoji u priopćenju koje im je poslano iz škole.

Related Articles

Back to top button
Close