Vijesti

DEVOJKA KOLIMA UDARILA MLADIĆA (23) DOK JE MENJAO GUMU! Saobraćajna nesreća u Beogradu, povređeni nije izdržao, umro u bolnici

Kako navodi izvor iz istrage, N. S. je tokom dana u nedelju operisan, ali je nažalost sutradan podlegao povredama.  Povređeni mladić je preminuo u ponedeljak ujutro, oko četri sata – kaže naš izvor.Po nalogu zamenika tužioca Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, protiv osumnjičene J. R. podneta je krivična prijava u redovnom postupku – kaže izvor i dodaje da J. R. u trenutku saobraćajne nije imala alkohola u krvi.

Mladić N. S. (23) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju ujutru kada je na njega, kako se sumnja, kolima naletela J. R. (36) dok je menjao gumu na automobilu u Rakovici, saznaje Kurir. Nesreća se dogodila u nedelju ujutru oko sedam sati.

Nesreća se dogodila iz za sada nepoznatog razloga, nakon što je devojka izgubila kontrolu nad svojim vozilom i udarila mladića otpozadi. Mladić je pao na asfalt, a devojka se odmah zaustavila pored puta i izašla iz vozila kako bi mu pružila pomoć – kaže sagovornik Kurira i dodaje: Mladić je bio u svesnom stanju do dolaska Hitne pomoći i prevezen je u Urgentni centar.

Related Articles

Back to top button
Close