Naši očevi su se napili pa je sela pored mene da pricamo - Bn- novosti
Ispovijesti

Naši očevi su se napili pa je sela pored mene da pricamo

Naši očevi su se napili pa je sela pored mene da pricamo Igrao sam nogomet na seoskom turniru i kad me protivnički igrač faulirao mislio sam da mi je noga pukla na barem deset mjesta. Ubrzo su me iznijeli i jedino mi je stradao skočni zglob pa sam prebačen na kirurgiju i dobio sam longetu. Za nekoliko dana sam trebao na kontrolu i nisam mogao voziti auto a pošto je bio radni dan nije bilo nikog osim moje sestrične Ksenije koja je sa roditeljima došla na godišnji u stričevu kuću. Taj dan stric je imao dogovorenu neku betonažu i dogovor je bio da me njegova kćer odveze sa mojim autom. Sve je to skroz normalno.

Poslije kontrole skinuli su mi longetu i koristio sam samo elastične zavoje i morao mirovati. Hodao sam sa štakama . Ležao sam u svojoj sobi navečer i nešto gledao na tv-u kad sam čuo da netko kuca na vrata. Ušla je Ksenija i odmah sjela pored mene na krevet i počela mi pričati kako su nam se očevi napili i pjevaju kod njih a mame da sjede i pričaju nekakve dosadne priče i da joj je dosadno sa njima . Hajmo do kafića. – predložio sam joj a ona se počela smijati i rekla da ne smijem hodati i da moram mirovati pa me onako u šali malo čvrknula po glavi a ja sam ustao i rekao joj da idemo autom i da ona vozi, uzeo novčanik i dokumente , pokupio štake iz kuta sobe i krenuo d lje stepenicama.

Krenula je za mnom i pridržavala me za ruku da ne bih pao na stepenicama. Otišli smo do seoskog kafića i tamo se malo družili sa mojim društvom a Ksenija je sjedila u separeu pored mene i kad me jednom dotakla nogom mislio sam da je slučajno ali nije više sklanjala nogu. Pila je jeger-kolu i poslije treće – četvrte ture je malo zujala i samo se smijala. Kad smo krenuli kući približila mi se i držala me oko pojasa da ne bih pao jer je bila gužva. Kad smo sjeli u auto rekla mi je da se njoj ne spava još i da bi malo šetala ali da sam ja nesposoban za šetnju i da sad ne zna kako da skrati vrijeme. Upalila je auto i rekla da će mo se malo vozikati. Skrenula je prema igralištu da vidi ima li tamo još nekog jer se turnir još igrao ali kasno je već bilo i svi su se razišli. Ugasila je auto i rekla da bi se sad izula bosa i trčala po travi najradije ali da joj je neugodno. Nagovorio sam ju da odemo do igrališta za veliki nogomet i da ću ja sjediti na klupi a ona neka trči. Tamo je mrak i nitko ju neće vidjeti. Mislio sam da neće htjeti ali odmah je krenula autom do ulaza u igrališt, parirala se i čim je došla do klupe izula je tenisice, čarape i počela trčkarati po igralištu.

Related Articles

Back to top button
Close