Ispovijesti

Bivsi momak je ozenio youtuberku

Bivsi momak je ozenio youtuberku pa sad i on s njom u videima pravi budalu od sebe, i predstavlja se kao najdivniji muz na svijetu, a u realnosti je narcisoidan, lazov, mani ulator, ljubo oran i posesivan (zato sam ga i ostavila). Ne znam tu djevojku licno, tako da ne znam da li se i ona pretvara da je nesto sto nije,

ali ne vjerujte ljudi sve sto vidite na youtube ili instagramu. Monstrumi se znaju vrlo dobro prikriti i cesto su jako sarmantni naizgled. Youtuberki sretno, nadam se da nece psihologu morati zbog njega, ko ja, iako sumnjam da zna za kog se udala.

Muškarci kukaju kako im je poniženje prilaziti devojkama, a nikad manje prilaženja i truda ne ulažu nego u ovo doba. Uvek je bilo sramota da žena prilazi, znalo se da muškarac treba neko duže vreme da se trudi, udvara se i onda otpočnu vezu. Sad je ‘oćeš-nećeš, brze direktne internet-poruke, i devojke im čak prilaze, i opet kukaju više nego ikad. Bitno da se za sve ostalo pozivaju na neku prošlost i tradicionalne vrednosti, samo kad oni treba nešto da urade onda se sete ravnopravnosti haha.

Related Articles

Back to top button
Close