Željela je da bude zvijezda, pa je uradila niz plastičnih operacija. Danas izgleda kao da su je istjerali iz crtanog filma - Bn- novosti
Vijesti

Željela je da bude zvijezda, pa je uradila niz plastičnih operacija. Danas izgleda kao da su je istjerali iz crtanog filma

Djevojka koja se na društvenim mrežama predstavlja pod imenom Ashten izazvala je opšte zgražanje na TikToku nakon što je snimak njene šetnje plažom postao viralan.

Ashten je nedavno boravila u popularnom meksičkom ljetovalištu Cabo San Lucas, pa ispred kamere naglasila svoje ogromne grudi ispunjene plastikom, ali i još veću stražnjicu zbog čega su je pojedini prozvali karikaturom, prenosi net.hr.Ashten inače sebe opisuje kao vrlo iskusnu manekenku s profilom na OnlyFansu, a na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Kataru pojavila se u dresu Irana.

Bilo kako bilo, zapis njenog ukazanja na plaži skupio je oko 3,5 miliona pregleda, ali i više od tri hiljade komentara među kojima su se istaknuli sljedeći:“Ako snimak nije lažnjak, trebalo bi tužiti te hirurge”, “Žena izgleda kao Disneyjeva animacija”, “Kako ona uopšee spava na stomaku ili leđima?!”, “Ovo je tako žalosno”, “Molim vas recite mi da je ovo filter i šala”, “Koja je ovo vrsta?”.

Related Articles

Back to top button
Close