VIDEO IZAZVAO LAVINU KOMENTARA NA FACEBOOK-U: “MLADIĆI IZ GRAČANICE NAPRAVILI GLUPOST ŽIVOTA. SAD IH ISMIJAVAJU” - Bn- novosti
Vijesti

VIDEO IZAZVAO LAVINU KOMENTARA NA FACEBOOK-U: “MLADIĆI IZ GRAČANICE NAPRAVILI GLUPOST ŽIVOTA. SAD IH ISMIJAVAJU”

Portal Crna-Hronika donosi vam nevjerovatnu glupost dvojice mladića iz BiH koji su zaustavili svoj automobil ispred tunela Pečuj na autoputu A1 kako bi snimili svoju “zezanciju” koja ih je mogla koštati života.

“Prvi mladić je stao na autoputu ispred tunela i pjesao pobjednički ples. Drugi je bio “maštovitiji” pa je radio sklekove na autoputu.”

Doznajemo da je video nastao prije 2. godine i da do sada ovi mladići iz Gračanice nisu adekvatno kažnjeni. Mjesto

Gračanica je grad i naseljeno mjesto u sjeveroistočnom dijelu Bosne i Hercegovine, te je jedan od 5 gradova u Tuzlanskom kantonu. Zahvata veći dio doline rijeke Spreče u njenom donjem toku i dio planine Trebava. Graniči sa gradom Gradačac na sjeveru, Srebrenikom na istoku te Lukavacem na jugoistoku. Granične općine sa južne i zapadne strane su Petrovo i Doboj Istok. Općina je do rata 1992–1995 pokrivala površinu od 387 km2, da bi joj nakon Dejtonskog sporazuma pripala teritorija od 216 km2. Status grada Gračanica je dobila u 2019.

 

 

Related Articles

Back to top button
Close