Sve je poslo nizbrdo otkako je brat doveo devojku - Bn- novosti
Ispovijesti

Sve je poslo nizbrdo otkako je brat doveo devojku

Sve je poslo nizbrdo otkako je brat doveo devojku… Moj sin se oženio prije nekih mjesec dana i juče smo trebale moja snaja i ja da idemo kod jedne moje prijateljice na neko slavlje. Stvarno nemam ništa protiv nje, od prvog dana sam je gledala kako svoju kćerku, ali ona mene baš i ne podnosi. Tako juče prije nego smo pošle ja joj rekoh: “Snaho, danas idemo u goste, pa kad je ižednim, ja ću ti namignuti, a ti skokni pa

mi donesi vode, tako da niko ne zna da ti naređujem… da ne pomisle da te ponišavam i tako to”, A ONA MENI REČE: ” Svekrvo moja kada ti meni namigneš, ja ću tebi odmignuti, a onda sama skokni do česme pa pij vode koliko ti srcu drago, da niko ne zna da mi naređuješ.”
Mislila sam da se šali, ali nakon što sam joj par puta namignula, pred svima

Studirala sam državni pravni fakultet u Novom Sadu. Morala sam da konobarišem i tako sebe izdržavam, moji nisu imali novca. Radila sam na Štrandu preko leta, u jako prometnom lokalu. Taj dan je trebalo da uplatim 1800din za ispite a nisam imala od čega, jer sam uzela dnevnice u napred da platim stan. Jedan čovek mi je ostavio 50e bakšiša, kaže video me dok sam ponavljala Osnove sistema bezbednosti, i da je on sa tim ispitom diplomirao. Nisam mu rekla da mi je ulepšao dan i doslovno me rešio problema svojim gestom. Hvala ti ako čitaš ovo! Pišem tri godine kasnije kao majka i udata žena sa diplomom, ne znaš koliko si mi tad pomogao.

 

Related Articles

Back to top button
Close