Faruk iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ o teškoj bolesti: ‘Na sceni nisam bio četrdeset dana’ - Bn- novosti
Vijesti

Faruk iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ o teškoj bolesti: ‘Na sceni nisam bio četrdeset dana’

Bosanskohercegovački glumac Senad Bašić (62) neko se vrijeme morao povući sa scene zbog teške bolesti. Glumac je neko vrijeme proveo u bolnici gdje je bio i operiran, a sada je za Dnevni avaz progovorio o teškom periodu. Faruk iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ otkrio: Zdravlje mi je bilo ugroženo, imam posljedice
12.11.2013., Zagreb – Glumac Senad Basic. r”nPhoto: Grgur Zucko/PIXSELLr”n
– Nisam bio 40 dana na sceni – rekao je glumac, koji se nakon pauze vraća predstavama u kazalištu.Senad se borio s bolešću koja je utjecala na njegov glas. Kako mu je glas najpotrebniji u glumi, Senad je prošao kroz teško razdoblje. Nakon što je otišao u bolnicu i imao operaciju, glas mu se stabilizirao.

Tu su i kazalište i film. ‘Kralj Tvrtko’ igra se reprizno. Imam i dvije filmske premijere. ‘Praznik praznine Jasmina Durakovića, film koji je ljetos imao premijeru na Filmskom festivalu u Puli, a sada će biti premijerno prikazan i u Sarajevu. Imam i film koji sam radio prošle godine, to je hrvatsko-austrijska produkcija ‘Bosanski lonac (Vampiri s Miljacke)’ scenariste i redatelja Pave Marinkovića. Premijere će biti u Zagrebu i Beču. U tom filmu govorim na njemačkom jeziku – ispričao je Senad.

Related Articles

Back to top button
Close