Ispovijesti

Bivsi momak je ozenio youtuberku

Bivsi momak je ozenio youtuberku pa sad i on s njom u videima pravi budalu od sebe, i predstavlja se kao najdivniji muz na svijetu, a u realnosti je narcisoidan, lazov, mani ulator, ljubo oran i posesivan (zato sam ga i ostavila). Ne znam tu djevojku licno, tako da ne znam da li se i ona pretvara da je nesto sto nije,

ali ne vjerujte ljudi sve sto vidite na youtube ili instagramu. Monstrumi se znaju vrlo dobro prikriti i cesto su jako sarmantni naizgled. Youtuberki sretno, nadam se da nece psihologu morati zbog njega, ko ja, iako sumnjam da zna za kog se udala.

Zajedno smo 15 god. Dvoje djece. Moja srodna duša. Početkom godine sam saznala da je bio u kombinaciji sa kolegicom sa posla. Par poruka i dogovor da se nađu ali je odustao. Svi su mislili da su zajedno i da me vara. Saznala sam “slučajno” od poznanice. I ona i on se kunu da između njih nije ništa bilo. Prešla sam preko toga ali u meni je on umro, jel se može to promijeniti, jel se može vratiti taj osjećaj kada bih za njega u vatru skočila? Imam osjećaj da ga svakim danom sve manje i manje volim. Vježbam, uređujem se, dobro izgledam i niti jedan muškarac u mojim očima mu nije bio do koljena a njemu ni to nije bilo dovoljno.

Related Articles

Back to top button
Close