Bila je udata za inspektora i stalno se zalila na brak - Bn- novosti
Ispovijesti

Bila je udata za inspektora i stalno se zalila na brak

Bila je udata za inspektora i stalno se zalila na brak… Dijanu sam upoznao u obližnjem kafiću gdje sam često svraćao na kafu. Zdravo za zdravo, poneki osmijeh, to je bila sva naša komunikacija. Znao sam da je udata za dosta starijeg inspektora s kojim ima dvoje djece, tako da me nešto posebno nije ni zanimala. Jedan dan ubijam dosadu po fejsu kad jedan novi zahtjev, ni manje ni više nego Dijana. Prihvatim je, javim joj se, poruka po poruka, žali se ona kako je zap stavljena u braku, kako joj muž ne posvećuje dovoljno pažnje. Vidim ja na šta ona cilja. Ugovorimo tu neku ”kafu” za sutra naveče. Dijana je bila crnka srednje visine, solidne g e i malo većih si a, sve u svemu, dobra pi ka što bi narod rekao. Sutra naveče se nađemo, popijemo kafu u jednom zabačenom etno restoranu. Uglavnom me davila svojim problemima, šta joj fali, šta joj treba.

Meni u glavi samo je ina, mislim se: Popustiće ona večeras. Predložih joj da se provozamo, ona prihvati kao da je jedva čekala. Tokom vožnje stavih joj ruku na ko eno, vidim ne buni se. Počeh da joj zav ačim ruku između nogu, da joj diram s e. Ona se samo glasno kik tala i govorila: “Ti si lud, ja sam ud ta”.

Kažu ljudi blago tebi imaš 29 godina, stan u Belgiji i kuću u Istri. Zapravo imam 2 hipoteke koje ću otplaćivati još 30 godina. Ali nebitno to jer mi nitko od njih nije rekao blago tebi kada sam od 19 do 23-e konobario po 4 mjeseca na moru da bi uštedio za stan i studij, volontirao po raznim organizacijama da bi stekao neko iskustvo pored formalnog obrazovanja, spavao po 4 sata da bi imao odličan prosjek i dobio stipendiju. Lako je sad reći blago tebi, gdje ste bili prije?

Related Articles

Back to top button
Close