Ispovijesti

Ostavila sam ga zbog smokija

Ostavila sam ga zbog smokija… Starija sam zena i iz iskustva smatram da je dobro uradila sto ga je ostavila. Cesto sam slusala o tim muskarcima sa “smokijem”, uglavnom da su iskompleksirani. A onda sam

i sama dozivela isto. Verujte mi da odricanje od normalnog odnosa skroz nepotrebno i da stvarno vodi u frustraciju! A o dobroti tih kompleksasa necu da pricam. Dobri su jer moraju! I kroz vreme pokazu svoje pravo lice!

Na faksu imamo jednu koleginicu koja je jako neuredna. Dolazi čupave i prljave kose, odeća, iako se vidi da je nova je izgužvana i često flekava. Smrdi na znoj bez obzira koje je godišnje doba. Jednom mi se obratila a iz usta joj je toliko smrdelo da mi se bukvalno zavrtelo u glavi. Zbog toga je svi izbegavamo, čak i profesor se sklonio kad je stao pored nje da joj objasni neki zadatak. Meni je nje žao jer ovako je možda okej osoba, ali ipak nam je svima glupo da joj kažemo da smrdi. Posle vidim da se po studentskim grupama žali kako nema prijatelje, kako je svi izbegavaju. Jednom je i neka devojka koja joj je bila cimerka u domu rekla da se ova tušira jednom u nedelju dana, da je jedva izdržala sa njom mesec dana dok nije zatražila premeštaj. Baš mi je nekako žao pa vas pitam kako da joj pomognem, opet ne znam koliko je okej direktno joj reći da je izbegavamo na faksu jer se ne kupa? Inače je ovako dobar student, deluje normalno.

Related Articles

Check Also

Close
Back to top button
Close