MIRZA HATIĆ ZBOG TURSKE ZAPRIJETIO BAKI PRESETU - Bn- novosti
Novosti

MIRZA HATIĆ ZBOG TURSKE ZAPRIJETIO BAKI PRESETU

Sarajevski opasan momak Mirza Hatić zaprijetio je srpskom YouTuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase.Prijetnja je uslijedila nakon izjave YouTubera da neće donirati pomoć Turskoj nakon razornog zemljotresa.“Đe te sretnem. Znači, uši ću ti iščupati”, poručio je Hatić Iliću.Ranije je Baka Prase izjavio da neće poslati pomoć Turskoj jer ima ljudi i na Balkanu kojima treba pomoći.

Izlazak Mirze Hatića iz zeničkog zatvora, u Sarajevo je donio nešto novo – TikTok mafijanje i obračune!Mirza Hatić je odmah udario na najjače, Kristijana Golubovića i počeo da ga proziva preko YouTubea, Instagrama, Facebooka i naspoljetku i preko TikToka. To je bilo ključno za početak svađe praćene gnusnim uvredama i najodvratnijim psovkama i s jedne i s druge strane.

Psovanje supruga, majki, grobova, mrtvih očeva, djece za nekoliko TikTok poena, giftova ili stvaranje naklonosti određenih i supermoćnih giftera, vrlo brzo je postalo matrica i drugim “mafijašima sa TikToka”.Od tada, “obračuni” su svakodnevni. I dok velika većina smatra da je to sve dogovoreno, ima primjera na kojima zaista bi posla mogla imati i policija. Naprimjer sukob Amira Pašića Faće, nekadašnje zvijezde crne hronike i Jasmina Ćatića Bombe.

Related Articles

Back to top button
Close