Mama me odvela u Beč i tamo sam dobila 500€ kod jednog čudaka - Bn- novosti
Ispovijesti

Mama me odvela u Beč i tamo sam dobila 500€ kod jednog čudaka

Upoznala sam starca koji ima oko 60 godina,privatnik,drži lanac butika.Ponudio mi je da pođem sa njim u Beč,odmah dobijam posao,smeštaj i slično.Prihvatila sam…..Dogovor je bio da živim sama u tom stanu a onda odjednom kao ispao je neki

problem pa sam morala kao da živim kod njega.Ajde rekoh i to ću…Zapravo ništa me nije vezivalo za Srbiju pa sam sve prihvatila.Tu noć u stanu dok sam se raspakivala starac mi je prišao iza ledja i počeo da me štipka sa 500 e u rukama i da mi mlati oko glave njima a onda i celom tucom evrića.Ti evreći su mi

pomutili razum da sam mu se dala cela i automatski zapravo postala njegova ljubavnica i pratnja.On je sve ovo uradio planski i nasamario me je.Ali seksualni život sa njim nije loš čak šta više i sjajan je!Svakodnevno me kupa novcem!

Ne znam zašto random ljudima toliko smeta što ja lično nosim masku u prodavnici i autobusu. Uvek čujem neka ogovaranja, prozivke kako sam “ovčica”… neretko mi direktno i prebace što “ne mogu da dišem”. Ne idem okolo i ne govorim ljudima da moraju nositi masku. Nosim je JA. Ako se gušim (a ne gušim se), to je svakako moj problem i ne utiče ni na koga. Osećam se sigurnije i bezbednije sa maskom (od kako je počela korona, a samim tim i nošenje maski, ni jednom se nisam razbolela). Tako da stvarno ne vidim zašto je drugim ljudima problem ono što ja radim. Ne ugrožavam nikoga time i ne naturam svoje mišljenje drugima pod nos. Živim svoj život kako želim. Bilo bi divno da i drugi tako rade.

Bio je moja najveća ljubav ikada. Nešto najlepše što mi se desilo. Pokazao mi je kako se voli, pokazao mi je ljubav iz bajke. Prošle su godine, nismo se videli ni čuli. Odrasli, zreli, sasvim drugačiji. On oženjen, ja udata za drugog. Udata jesam i na neki način volim muža, poštujem ga. Ali nikada više nisam bila srećna. Živim život zbog dece, onako mehanički. Onda sretnem njega, on nikad lepši, u meni se pokrene sve iznova. Leptirići u stomaku, smejem se čim se probudim, noge mi klecaju pred njim, ja letim zbog njega, ja sanjam i maštam zbog njega. Ovaj život je takva bol.

 

Related Articles

Back to top button
Close