Jezivi snimak psa koji zavija: “Nastao je prije razornog zemljotresa, on upozorava ljude na katastrofu koja dolazi…”‘ - Bn- novosti
Novosti

Jezivi snimak psa koji zavija: “Nastao je prije razornog zemljotresa, on upozorava ljude na katastrofu koja dolazi…”‘

U opisu snimka stoji kako je pas ljude pokušao upozoriti na opasnost koja dolazi, a nije imao kako drugačije nego zavijanjem, koje je u tihoj noći sigurno bilo veoma glasno. Radi li se o tome da je pas zaista nešto osjetio ili ne, ne zna se, no mnogi vlasnici diljem svijeta isticali su kako su njihovi psi predosjetili potres nekoliko sekundi prije nego su ga oni osjetili. Neki su se uznemirili, drugi skrili, a treći zavijali kao ovaj pas koji je, navodno, snimljen na ulici turskog grada kratko prije što se tlo zatreslo.

Nije poznato u koje je tačno vrijeme nastao ni u kojem gradu TurskeNeobična snimka pojavila se na TikToku. Nije navedeno u koje je tačno vrijeme noći nastala niti u kojem gradu, no objavljena je na profilu Stray Beautiful, na kojem se prikupljaju donacije za napuštene pse diljem svijeta.

U opisu stoji kako je nastala malo prije razornog potresa koji je pogodio Tursku. Na njoj vidimo psa koji stoji sasvim sam na ulici i veoma glasno zavija. Iza njega se vidi džamija, a prolazi tek poneki automobil. Oko životinje nema drugih pasa ni mačaka, nema baš nikoga, a on ne prestaje glasno zavijati.

Related Articles

Back to top button
Close