Imam 40 godina i nikad nisam imala dečka, nevidljiva sam… - Bn- novosti
Novosti

Imam 40 godina i nikad nisam imala dečka, nevidljiva sam…

‘Teško je priznati drugima da nikada niste imali dečka ili uspjeli privući partnera, u godinama kada je većini to uspjelo, nekoliko puta, čak i ako trenutno nisu u braku ili partnerskoj vezi…’ Čini se da je ona jedna od onih koji ne završe ‘zauvijek sretni u ljubavi’. Ova 40-godišnja žena nikad nije imala dečka i odlučila je anonimno podijeliti svoju priču. Ne zna najbolje objasniti ni kako joj se to dogodilo.

Činila je sve normalne stvari koje druge žene rade tijekom života. Išla je u diskoteke, družila se s prijateljima, posjećivala barove, svakodnevno je radila i komunicirala s mnogim dečkima.I dok se čini da ovaj normalan pristup upoznavanju drugih funkcionira kod svih drugih koje je ikada poznavala – kod nje jednostavno nije. Prije mnogo godina pomirila se s činjenicom da se ne okreću za njom, da nikada neće biti ta djevojka, ona koja će zapeti nekom za oko i oduzimati dah kad ušeta u prostoriju.Osjećala se kao prosječna žena, fina, normalna djevojka, djevojka koju isprva zapravo i ne primijetite, djevojka koja živi ili radi pored vas…

No, ostala je nevidljiva, ona duhovita djevojka među svojim tradicionalno zgodnijim prijateljima.Noćni izlazak za noćnim izlaskom, njezine prijateljice bi razgovarale i privlačile dečke, a nju bi ignorirali. Sva njezina nastojanja da flertuje ili komunicira s dečkima bila su odbijena. Bilo je kao da je jednostavno nije bilo. Kao da nije postojala kao seksualno biće.Ostala je djevica do 27. godine, do jednog pijanog susreta za jednu noć. Otišla je na prvi pravi spoj tek kasnije te godine. Od početka spoja bilo je jasno da ona nije baš ono čega se on sjeća iz noćnog kluba prošlog puta.

Related Articles

Back to top button
Close