Ispovijesti

Nisam sklona prevarama, ali znate kako je radoznalost i s ast često idu ruku pod ruku

Nisam sklona prevarama, ali znate kako je radoznalost i s ast često idu ruku pod ruku. Tako su mi drugarice ispričale za dečka iz kraja koji se proslavio svojom ogromnom al kom, govorile su. Moj dečko je, poput mene, bio neisk san i tek smo počeli sa odno om, pa sam stalno maštala o tom momku. Potrefila se

i velika žurka, pa sam obukla mi ić i došla sa jednom namerom – da ispro am tu njegovu ala ku, po svaku cenu.,On je imao 27 godina (8 godina stariji od mene), pa sa malo više po ila da bih mu prišla. Moja zgo na za njica ga je zavela. Uhvatio me je oko stru a i posle nekoliko minuta mi je šapnuo:

Izašla sam iz stana u kom sam živela, podigli su mi kiriju za 100%, ponudila sam svom dečku da počnemo da živimo zajedno jer on ima svoj stan a ja da plaćam račune jer eto živim tu. Dva dana se nije javio niti poslao poruku dobila sam odgovor da nije spreman na zajednički život jer on ima previše posla i stalno je umoran i potreban mu je san, i da on to neće imati odmor zbog mene jer često ostajem do kasno na poslu i da plaćanje računa je njemu najmanji problem u životu i da njemu mama dolazi jednom nedeljno u stan i da bi bilo ružno da me zatekne unutra jer on još uvek nikom nije rekao za nas, čak ni posle godinu i po dana.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close