Žanamari i Nives palile i žarile po Beogradu: Na Instagramu objavile ‘vruće’ fotke i snimke - Bn- novosti
Novosti

Žanamari i Nives palile i žarile po Beogradu: Na Instagramu objavile ‘vruće’ fotke i snimke

U srijedu i četvrtak na dodjeli ‘Music Awards’ nagrade, nastupale su najveće regionalne zvijezde. Njihove nastupe pratile su i naše pjevačice i ifluencerice, a sudeći prema objavama, atmosfera je bila sjajna

U srijedu i četvrtak na dodjeli “Music Awards” nagrade, nastupale su najveće regionalne zvijezde. Njihove nastupe pratile su i naše pjevačice i ifluencerice, a sudeći prema objavama, atmosfera je bila sjajna.

Beogradski “Music Awards Ceremony” okupio je neke od najboljih pjevača u regiji, osim dobitnika i nominiranih, događaj su posjetili i ostali pjevači i pjevačice, koji su htjeli dati podršku kolegama.

Tako je u publici nastupe izvođača slušala i Nives Celzijus (41), koja je svojim outfitom malo koga ostavila ravnodušnim. Nives je za ovu prigodu obukla crni kombinezon s prozirnim i kožnim detaljima. Pokazala je i otvorena leđa, a naglasila je i svoju bujnu pozadinu.

Beogradski ‘Music Awards Ceremony’ okupio je neke od najboljih pjevača u regiji, no osim dobitnika i nominiranih, događaj su posjetili i ostali pjevači i pjevačice, koji su htjeli dati podršku kolegama Tako je u publici nastupe izvođača slušala i Nives Celzijus (41), koja je svojim outfitom malo koga ostavila ravnodušnim. Nives je za ovu prigodu obukla crni kombinezon s prozirnim i ‘kožnim’ detaljima. Pokazala je i otvorena leđa, a naglasila je i svoju bujnu pozadinu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close