Vijesti

Tajkun troši milijune kako bi se pomladio: ‘Želim opet imati 18, pomlađujem sve organe’

Redovito ga nadziru i testiraju gotovo svaki njegov organ. Između ostalog, tu su i pretrage krvi, MRI, ultrazvuk i kolonoskopija. Do sad je napravio 33.537 slika svojih crijeva. Prati sve, od težine kostiju do broja noćnih erekcija. Cijeli proces pažljivo se dokumentira. Johnson se budi u 5 ujutro, uzima dvadesetak dodataka prehrani dnevno i jede strogu vegansku hranu koja uključuje raznovrsno povrće, bobičasto voće i orašaste plodove. Vježba sat vremena po 25 ciljanih vrsti vježbi. Na kožu nanosi sedam vrsti krema.Kaže da dnevno unosi točno 1977 kalorija, osiguravajući tako da mu razina tjelesne masti ostane između 5 i 6 posto. Također, dva sata prije spavanja nosi posebne naočale koje blokiraju plavu svjetlost, a u krevet ide svaki dan u isto vrijeme.

Bryan Johnson je postao besramno bogat nakon što je u 30-im godinama života osnovao Braintree Payment Solutions, iznimno uspješnu tvrtku koju je 2013. prodao eBayu za vrtoglavih 800 milijuna dolara Tajkun Bryan Johnson (45) troši oko 2 milijuna dolara godišnje kako bi se pomladio i ponovno izgledao kao 18-godišnjak. Plaća tim od preko 30 liječnika i medicinskih stručnjaka koji bi mu trebali pomoći da ‘preokrene proces starenja’.

Moj svjesni um nikad se ne pita što želim jesti, pita se moje tijelo – rekao je pa pojasnio redovita testiranja organa koja mu rade. Ova mjerenja pitaju moju jetru i moje srce i moju DNK metilaciju što im je potrebno za biološki napredak. Nema nagađanja, nagađanje ne dolazi u obzir – pojasnio je.On i njegovi liječnici tvrde da je u dvije godine smanjio svoju ukupnu biološku dob za više od pet godina te sada ima srce 37-godišnjaka, kožu 28-godišnjaka, a kapacitet pluća i kondiciju kao 18-godišnjak.Njegov medicinski tim predvodi Oliver Zolman, 29-godišnji liječnik koji istražuje terapije starenja u Cambridgeu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close