“Moj muž ima kćerku iz prvog braka”

“Moj muž ima kćerku iz prvog braka.Njena mama je umrla na porođaju. Ja sam je cijeli život odgajala i nikad je nisam odvajala od svoje dvije kćerke.

Sada ima 22 godine i trudna je. Juče su mi zet i ona rekli da čekaju djevojčicu i da će joj dati moje ime.Ovo mi je najveće priznanje, osećam se kao da sam dobila Nobelovu nagradu. Andrea, voli te mama”

Radila sam u hotelu kao supervisor. Ljudi toliko odvratni, bezobrazni, samo gledaju kako da ti smjeste, kriv si za sve. Na razgovoru za posao smo se dogovorili plaću od 8000kn i zamislite šta kad je došla plaća nije bila ni 6000kn a samo da spomenem da sam po cijele dane bila u hotelu od jutra pa do mraka do 23h navečer. Radila sa idiotom koji je trebao da me uvede u posao ali naravno da nije jer se valjda bojao da ću onda biti bolja od njega. Od tog lika nisam mogla doći do izražaja, sve što bi ja napravila on ide za mnom i ispravlja a pri tom samo da spomenem da pojma nema o životu. Toliko sam se trudila na tom poslu ali sam vidjela da me doslovno zapostavljaju, neka događanja gdje trebam prisustvovati i ja kao supervisor nitko me ne zove, nitko ne obavijesti o tim događanjima. Kada sam rekla direktorici šta se desava i da me taj lik sputava stalno, rekla je kako ja nisam za taj posao.  Očito nisam bila dovoljno veliko đubre za taj hotel i otišla sam sa zadovoljstvom!

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *