Vijesti

Potpuno promijenila imidž: Pogledajte kako je izgledala Mirnesa kad su je uhapsili

Ona se tereti da je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu. Mirnesa je u Stuttgartu poznata i pod nadimkom Miki, a prije zaposlenja u ovoj kompaniji radila je kao konobarica.Kako se vidi na fotografiji koju je objavio all4foto.de, Mirnesa je potpuno promijenila imidž u posljednje vrijeme. U trenutku hapšenja imala je drugu boju kose, drugačiju frizuru, dioptrijske naočale itd.

Mirnesa Bešlić, Bosanka koju njemačka policija tereti za krađu od milion eura, uhapšena je danas na aerodromu u Stuttgartu. Prema pisanju njemačkog Bilda, obruč oko Bešlić stezao se već neko vrijeme, a danas je konačno uhapšena. Ko je Mirnesa Bešlić i kako je ukrala milion eura u Njemačkoj Fatalna Mirnesa “pala” u Stuttgartu: Njemačka policija uhapsila osumnjičenu za krađu milion eura U potragu za njom su bile uključene sve agencije, ali mjesecima joj nije bilo ni traga ni glasa.

Ona je promijenila boju kose, tako da je na aerodromu u Štutgartu uhvaćena kao brineta.Prema pisanju Bilda, njemačka policija je proteklih sedmica uspjela locirati ženu za kojom je tragalo pola Evrope.Ipak, prema navodima njemačkih medija ona je preko svog advokata poručila u ponedjeljak u 19:45 da će se danas predati na aerodromu u Štutgartu.Prije podne je odvedena pred sudiju. Traje istraga u vezi s tim gdje se nalazi novac.Podsjetimo, njemačka policija od oktobra traga za Mirnesom, koja je iz firme za transport ukrala milion eura.Policija je saopćila detalje njene pljačke, i čak ponudila nagradu u iznosu od 37.500 evra za informacije o njoj.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close