Posle sahrane smo otisli u njegovu kucu na rucak kakav je red

Nekada u teskim trenucima ima i nekih lepih trenutaka.Tog dana sam bio na sahrani jednom kolegi sa posla sa kojim sam bio u dobrim odnosima.Uvek mi je pricao da ako mu se nesto desi da se nadjem i pomognem njegovoj zeni,nisam ni slutio da ce se desiti ta pomoc. Posle sahrane smo otisli u njegovu kucu na rucak kakav je red. Njegova zena je bila 40-tih godina. Bila je obucena u crnim svilenim

carapama i cipelama koje su ocrt ale prelepe noge,a gore je bila u crnom kompletu. Bila je sva uplakana, pa nije mogla da posluzuje goste tako da sam se ja ponudio da pomognem. Posle nekoliko sati gosti su poceli da odlaze,a Ana tako se zvala,mi je rekla da sacekam da svi odu da joj pomognem jos malo. Ostali smo sami u jednoj sobi kad me je zagrlila i pocela da place. -Ostala sam sama…pocela je da place. Ja sam je tesio a pogled mi se spustao na njene grudi koje su se tresle kako je plakala!

Drugarici za rođendan smo odlučile da joj uzmemo d*ldo kao šalu pored svega što smo priredile i kupile jer ne može dečka da zadrži duže od mesec dva a često ih menja. Caka je u tome što će taj d*ldo biti napravljen kalupom da bude indentičan kao stvar dečka jedne naše drugarice. On je već kopirao svog.. i pravio d*ldo njegovoj devojci pomoću tih kalupa i silikona. Nećemo joj to reći odakle je, rećićemo samo da smo kupili. Drugarica čiji je dečko “donor” nam je i dala ovu ideju. Iskreno nije mi stalo više do poklona samo želim da vidim kako mu izgleda pa makar bilo i na kopiji.

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *