Ispovijesti

Sin mi je porastao

I u braku dok sam bila imala sam više ava tura. Od kako sam počela sama da živim sa sinom kupali smo se zajedno u kadi. A kao mali je bio mnogo radoznao i voleo je sve da za itkuje. -Zašto ti mama nemaš to do e a ja imam? -Zašto ti mama imaš to gore sto visi a ja nemam? Na sva ta i slična pitanja sam morala ja da odgovaram jer otac nije mario za njega. Kao što rekoh prestala sam se davati pred njim odprilike kad je pošao u školu, ali se nismo prestajali kupati zajedno. Spavali smo zajedno uvek

a ja sam volela da spa am svučena, tako da mu nije bilo strano go u da me viđa ne samo kad se ku amo. Sve je to trajalo spontano i nije mi smetalo a i njemu. Kad je napunio odprilike dvanaest godina primetila sam da mu se počeo di..ti onu stvarcicu kad se ku amo. -Ohoo! Od tada kad smo se god ku ali ja sam mu ma la onu stvar a ponekad i kad legnemo da spavamo.

Znam da sam teška kao crna zemlja i znam da mnogima nije lako sa mnom. Ali da vam kažem, meni sa mnom ovakom je ipak najteže. I ja bih volela da sam ladovina, da me boli uvo za sve, da se pravim da ne vidim ono što vidim, da ne čujem ono što čujem, da me ne pogađa što je*ena šolja nije na svom mestu i da živim jedan prilično opušten život u kome ću da se opterećujem samo zaista važnim stvarima. Nažalost nisam takva i znam da ću jednoga dana kada stignu mnogo veći problemi i brige reći sebi koliko si glupa bila što si trošila živce i energiju na tako beznačajne stvari. Znam ja to u teoriji i sad, ali u praksi mi je teško primenljivo.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close