Ispovijesti

Svi vole mog muža osim mene i sada ga ne mogu prestati varati

Porodica i prijatelji obožavaju mog muža. Zabavan je, ljubazan, sjajan tata i bolničar, ali ljubav je za mene nestala i ne mogu ga prestati varati. Jesam li najgora žena na svijetu? U braku smo već pet godina i imamo dvogodišnjeg sina, ali u zadnje vrijeme on osjeća da nešto nije u redu. Prvi sam ga put prevarila prije šest mjeseci,

Međutim, opet sam imala aferu i više ne znam kako se kontrolisati. U početku je bilo sjajno, ali više se ne osjećam kao prije. Čim me počne ljubiti, želim da prestane. ne sviđa mi se i ne privlači me se*sualno. On me toliko voli, ali mislim da moja ljubav prema njemu nije ista. Razgovarala sam sa svojim partnerom o prekidu, ali on se uvijek jako naljuti. Ne želim ga povrijediti, ali ga ne mogu ni varati. Ne mogu ni s kim razgovarati o ovome. Moja porodica i prijatelji vole mog muža. Moram misliti i na svog sina. Tako sam zbunjena i ne znam šta da radim.

Otplatili smo stan sa 2 manje spavaće sobe, jedna za nas a druga za dete. Odlična lokacija, lepa terasa koja gleda na park i mirnu stranu. Mi prezadovoljni i presrećni što smo posle 15 godina otplatili kredit ali nema ko nam nije naglasio da je stan mali i da je naša svaka spavaća soba ko njihov spajž. Nismo hteli da budemo doživotni robovi kredita i istrpeli smo ovaj najgori period. Čudno mi da baš niko nije rekao svaka čast u ovim teškim vremenima imati otplaćen krov nad glavom.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close