Ispovijesti

Udala sam se nevina i mome je mužu to bilo izuzetno bitno. Međutim otjera me je nakon prve bračne noći

Spavali smo, mislim imali odnos i ja nisam pustila ni kap krvi. Rekao je da sam lažljiva i da ujutro odma idem svojim roditeljima koji su me takvu odgojili. Mnogo mi je bilo teško, pogotovo jer stvarno nisam nikada nikome dala da me u nju i nije mi bilo jasno. Ujutro sam pravo otišla kod ginekologa koji me je pregledao i slobodno ću reći šokirao. Rekao mi je da sam djevica i da im je opna prilično čvrsta. Kada sam mu rekla svoj problem, samo se nasmijao i rekao.

Imam jedan primer za sve vas koji se pitate zašto mlade glumice nisu progovorile do sad o ovim nemilim događajima. Imala sam 13 godina, vraćala sam se iz škole, kupila svoj omiljeni časopis, sela na klupicu da ga prelistam. Bio je lep i sunčan dan, ljudi sa svih strana. U jednom trenutku osetila sam da je neko seo na klupicu pored mene. Nisam odreagovala, nije bilo slobodnih klupa, nije prvi put da neka baka ili deka sedne da odmori noge. Odjednom je ta

osoba, u sred bela dana, ničim izazvana, stisla me za grudi. Skočila sam i počela da trčim i plačem. Da li mislite da je iko od prolaznika odreagovao? Ne, niko. Stigla sam kući uplakana i uplašena. Nikada svojoj majci nisam ispričala šta se dogodilo. I ne, ne zato što nisam imala poverenja u nju, već jer me je bilo sramota. Tek sam sada kao zrela žena, ispričala mužu za to. Ne osuđujte, nije lako njima bilo tako nešto priznati. A sada mi je, pored svih osuda jasno zašto.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close