Ispovijesti

Ostala sam trudna sa svekrom, nije bilo planirano

U septembru dijete ce se roditi i ne planiram nikome da kazem da je njegovo. To je jedina ispravna odluka u ovoj situaciji. Ako kazem cije je, muz mi nikada nece oprostiti i znam da je veoma pogresno to sto sam uradila i necu pravdati trenutak slabosti.. Najveca greska u zivotu, ali sta je tu je. Kako znam da je dijete njegovo.. Nisam bila na tableti kad sam bila sa svekrom. Fuj sama bih sebi okoncala zivot sad da nema bebe.

Bila sam pre 2 godine u situaciji da mi je trebao novac da bih platila studije, račune, kiriju, i pojela nešto iole normalno. Posao tražila, ali bezuspešno, bukvalno ništa nisam mogla da nađem. Sa 2000 koje su mi ostale, sa 1000 odem na rulet prvi put u životu, objasne mi pravila i za jedno popodne napravim 40000. Kupim hranu, platim dažbine i odem još jednom sa 1000 sa nadom da ću uspeti da dobijem koliko da platim faks. I uspem. Posle toga nijednom nisam ušla, i plakala sam od sreće što sam uspela da rešim probleme. Nikad nisam bila zavisnički tip osobe, imam samokontrolu za sve u životu ali sam svesna koliko kocka navlači, i da iako ne izgubiš novac nekim slučajem, izgubiš ogromno vreme. Ali sam ipak i danas prezahvalna što me je tada sreća pogledala, jer ne znam šta bih u suprotnom radila, a pomoć ni od koga nisam imala. Imala sam želju bar negde da podelim ovo.

Molim vas, ljudi koji imate decu sa autizmom, shvatite da ne mislimo da su vaša deca razmažena, bezobrazna, glupa, mi relativno dobro znamo šta je autizam. Iritirate nas samo vi kada očekujete da ceo svet bije vašu bitku. Ja sam samo vaspitačica, nisam defektolog. Imam još 25 dece u grupi i jedno autistično. Ni vi ne znate ništa o njemu, ono je malo, nezrelo, ne zna da sarađuje. Ja sada mogu samo da ga čuvam da se ne povredi, ne bude mokro, ali ne mogu ništa da ga naučim ako ga vi niste naučili ni da sedi za stolom. Žao mi je što nemate pratioca, ali ni ja nisam pratilac, ja sam vaspitač za grupu od 25 četvorogodišnjaka.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close