Ispovijesti

Podcenila sam jednog dečaka, mislila sam da je klinja dok mi nije prišao kao muškarac

Pre neki dan krenule drugarica i ja u setnju sa bebcima u kolicima i idemo kroz park. Idu nam u jednom trenutku 2 klinca u suret, nemaju vise od 10-11 god. i nesto se cerekaju. Prolaze oni pored nas a tek ce ti jedan sto se okrenuo za nama: Alo mame ja bih vam pravio decu ceo dan i noc!? Prodrao se da nas je cuo ceo park. Htele smo da propadnemo

u zemlju od sramote. sta je sa kucnim vaspitanjem. Ispovest: Muž i ja već 5 godina pokušavamo da imamo dete. Prošli smo kroz mnogo terapija i klinika, ali ništa. O tome govorimo samo najbližima, dok za druge ‘ganjamo karijeru’. Ova godina je trebala biti naša, obećavala je, ali umesto toga gledam druge žene oko mene kako rađaju.

Nikad nije bilo više trudnica kao ove godine. Pre 7 dana mi javlja prijateljica da je trudna i da se udaje, kaže ‘omaklo im se’. Plakala sam u tišini 7 dana, a onda me je nazvala 10 godina mlađa sestra da kaže kako je trudna, sva sretna, nije verovala da će im uspeti iz prvog pokušaja. Čestitala sam joj, a onda sam nastavila da plačem i osećam se kao g… Najradije bih nestala.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close