Ispovijesti

Ćerka dovela muža da živi s nama

Nikad sretnija nisam bila, no ovih 2 meseca, od kada se je ćerka udala. Zet je prešao da živi sa nama, imamo veliku kuću i još veće imanje. Udovica sam ostala još pre mnogo godina. Od tada, svako malo nas je neko dirao, prozivao, vređao, čak su mi i upadali par puta u dvorište da uzmu nešto ili nas samo

uplaše, prijavimo policiji i ništa… Sada kada je zet tu, potpuno druga priča, mlad, snažan i zdrav muškarac, školovan i posve ozbiljan. Oseća se nekako njegova snaga i rekla bih neočekivana mudrost za mladog čoveka njegovih godina. Rešava i naše prirodno dramatiziranje i sve više me podesca na mog pokojnog supruga. Drago mi je što se je moja kćer usrećila i veoma mi je drago što konačno mogu sigurna zaspati, bez da strepim hoće li komšije ući da kradu ili će neko vikati na nas kad popije jer mu se može. Da ne pričam o ostalim stvarima što zet popravi, odražava dvorište i generalno ogromno imanje. Drago mi je što se je moja duša toliko usrećila, želim im svu sreću.

Pozdrav ljudi,zanima me vaše mišljenje. Imam 21 godinu i znamo kako je potreba za intimnim odnosima izaražena u tom dobu.Težim ka kvalitetnim i dubokim odnosima sa drugim ljudima, međutim iz nekog razloga imam želju samo za fizičkim kontaktom ali ne i romantičnim odnosima, to bih izbegla.Nisam spavala ni sa kim, a ideja mi je da pronađem nekoga sa kim je jaka “hemija”i želi isto što i ja, te da održavamo odnos tog tipa. Mislim da bi mi pored obaveza na fakultetu i ostalih privatnih, to odgovaralo.Da je ovo zdravo razmišljanje nije, ali kao da nemam želju za vezom.Pripadam toj “Z-generaciji” za koju veže plitki odnosi međutim ne smatram sebe površnom osobom, ali mi se trenutno ovo nameće kao privlačna ideja. Zanima me Vaš stav i takođe mišljenje momaka o situaciji gde vam devojka predlaže ovakav odnos. Nadam se iskrenim odogorima.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close