Ispovijesti

Tašta je htela da je probam

Bio sam na ivici da ne odem u ambasadu po vizu zbog taštine provokativne reči koje su značile jedno Ovo leto moj plan je bio da idem preko da radim,predao sam vizu i naravno dobio. Medjutim u periodu dok sam čekao vizu neke stvari su se desile u našoj porodici tačnije sa mojom

taštom. U poslednje vreme ona i ja smo nenormalno bliski, neko bi pomislio da mi je ona žena. Inače,je jako zgodna,njena ćerka,dakle moja žena je nula u odnosu na nju. U tom periodu kada se to dešavalo sa nama,moja žena nije bila tu, poslovno je bila odsutna mesec dana.

Imam djecu, i naravno znam i mnogo drugih koji ih imaju. Ono što je nepobitna činjenica jeste da djeca nikad gora nisu bila u svakom smislu. Ne znam da li je došlo do neke “evolucije” u zadnjih 20 godina pa se rađaju takvi, ali meni su moji prenaporni. Kakve djece ima danas, dobri su. Ne mislim ovdje samo na to da većina današnje djece radi šta hoće i kad hoće. Slušaju me, nisu više mali, nije da nemam autoritet.. Ali ljudi dragi, ove generacije su toliko nesposobne i nesnalažljive. Imam osjećaj da nema inteligencije u njima iako svi bolje rezultate imaju nego mi nekad. Sve im se mora reći i crtati, nemaju neki osjećaj i instinkt sami od sebe. Istina, možda smo mi svi stariji oštećeni i natjerani da budemo zreliji.. Ali moja generacija sa 12 godina i generacija mog sina sa 12.. Kao sa dvije različite planete.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close