Ispovijesti

Udata sam i odavno imam smatranje da je muž spreman za otpad

Problem je u tome što je peenis mog muža oko 9cm, što je za moje apetite zaista malo. Volim kada je muškarac obdaaareen, pa zato često sa strane tražim nešto što će me zaista zadovoljiti.Kada god vidim ili upoznam dobar muški primeeraak, istog trenutka se naapaalim i prosto ne mogu da se obuzdaam. Skočim na taj k*rac i dobro ga iskoristim, a onda se vratim kući. Tako sam jednom, u pauzi na poslu, imala žestoki seekkks sa kolegom, toliko da sam jedva hodala. Međutim, kada sam došla kući, čekalo me je iznenađenje.

Moj mučeeni muž, naravno ne znajući šta sam uradila, spremio mi je večeru i toplu kupku, a posle je počeo da me miluje i priča kako sam ja nešto najbolje što mu se ikada dogodilo. Počela sam da plačem jer sam shvatila koliko ga zapravo obožavam. Iako sam bila iscrpljena od popodnevnog seekkksa, smogla sam snage i njemu priredila veče za pamćenje. Sva sreća pa me nije pitao odakle mi neki potezi na koje je stenjao kao bespomoćno kuče. Čak mi se činilo da mu je penis bio veći nego inače, koliko se i on napalio.Rešila sam da ga više ne varam jer mi je, iako mu je mala, njegova alatkica mi je ipak najslađa.

Raskinuo sam sa bivšom iz prostlog razloga što je muško-žensku jednakost koristila i tumačila kako njoj odgovara. Živeli smo zajedno godinu dana, plaćali račune, hranu, izlaske, čistili, kuvali… Sve zajedno. Da bi jedno 2-3 meseca pred raskid krenula da izbegava sve pod izgovorom da ja treba da radim određene poslove jer sam muškarac. Sednem sa njom popričam i ona krene da se ljuti i da mi baca priču kako je to moja dužnost i da se kod kuće nije ovoliko cimala oko svega.

Kreće da urla na mene “valjda si ti neko muško, ne bi ti ništa bilo da radiš malo više”, nisam hteo da se derem na nju, pričao sam normalno i gledao da ne pravimo cirkus. Kad ona mrtva ladna kaže meni “Šta sad ja da te udarim ili lupim šamar ti bi meni uzvratio?”, moja reakcija na to je bila “Šta treba da pustim da me biješ? Lupiću i tebi šamar kao i ti meni”. Na kraju rasprave sam joj rekao da nema potrebe da se brine za tako nešto jer me više neće ni videti, krenula da plače, izvinjava i da se pravda kako to nije stvarno mislila.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close