Vijesti

Hatić otkazao mafijaški meč sa Golubovićem: Neću da širim nacionalizam, a bio bi to najjači meč na Balkanu

Tik tok sukob“ Kristijana Golubovića i Mirze Hatića ponovo se rasplamsao. Nakon što su prije nekoliko mjeseci jedan drugom slali zapaljive poruke, ovog puta su odlučili da njihov okršaj bude na TikTok-u.Znači neće biti sportskog meča, borbe u ringu ili kavezu nego će biti TikTok meč. Kako saznaje portal Crna-Hronika meč je otkazan iz više razloga.

“Ne želim meč i ne želim da širim mržnju među narodima, među muslimanima, Srbima i Hrvatima. To bi bio najjači meč na Balkanu na TikToku ikad. Ja neću da širim mržnju. Nisam ja ni hodža, ni pop, ni fratar. Svako ima svoje, nek se mole Bogu. Moj i njegov meč širi veliku mržnju među muslimanima, Hrvatima i Srbima. Meč širi nacionalizam.” – izjavio je Mirza HatićDok je pravi profil Kristijana Golubovića banovan sa ove društvene mreže.

Podsjećamo kako je govorio Kristijan Golubović “Jedan mali dečko iz Sarajeva Mirza Hatić je pokušao da bude pametan i jak. Izazvao me je verbalno, izazvao me je fizički. Sada je vrijeme da se mečujemo. Prvi meč, verbalno van ringa će se organizovati 7.8. u 22h. Vidjet ćemo ko je vera a ko nevera. Ako podržavate mene, dođite i podržite me. Ako podržavate šta je uradio i rekao Mirza Hatić podržite njega. A onaj pravi meč, pesnicama, sledi posle toga. A ja tvrdim da sam nepobediv.

“Slovenija, Srbija, Bosna, Hrvatska, Crna Gora i Makedonija, to su moja braća, to su moji kumovi, to su moji prijatelji. Nema rata između Bosne i Srbije, ima rata između mene i Mirze Hatića. A ja tvrdim da ću Mirzu pobediti u ovom meču”

Na to je Hatić ogovorio: “Selam malek, pošto si ti Kristijane rekao da sam ja neki mali Sarajlija, svi smo mi mali i svi smo mi prašina. Vidjet ćeš ti koliko sam ja velik uz Allaha dragog i uz muslimane! Sad je meč 7.8., u 22h sata. Sad izaberite stranu, hoćete li biti uz Kristijana ili ćete bit uz mene. Registrujte se na moj meć da vidi što više ljudi kako ću ga raznijeti.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close