Vijesti

Slučaj u Srbiji: Dadilja izvela bebu u šetnju, a onda je odnijela bivšem momku i rekla da je dijete njegovo?

Policija u Kruševcu podnijt će krivičnu prijavu protiv tridesetpetogodišnje žene, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo oduzimanje maloljetnog lica, potvrđeno je Blicu.Ona se sumnjiči da je bebu staru 40 dana koju je čuvala izvela u šetnju, ali umjesto da je vrati u dogovoreno vrijeme, odvela ju je u kuću svog momka. Podsjetimo, beba stara mjesec i po dana čiji je nestanak prijavila majka, pronađena je danas u naselju Mudrakovac u Kruševcu.

Sve se odigralo jutros kada je dadilja trebalo da vrati bebu u 10 sati, međutim to se nije desilo. Majka je odmah obavijestila policiju jer joj se nije javljala ni na telefon ni na poruke. Kruševačka policija locirala je bebu u Mudrakovcu i to u kući mladića, za koga se vjeruje da je u vezi sa bebisiterkom.

Prema prvim informacijama, beba je nepovrijeđena.J.J. je sa bebom pronađena naselju Mudrakovac u Kruševcu kod njenog bivšeg emotivnog partnera D.S. (40). Beba je vraćena prestravljenoj majci, a J.J. i njenog bivšeg priveli su u policijsku stanicu. Tada je klupko počelo da se odmotava – navodi izvor iz istrage.

Prema njegovim riječima, policija otkriva da su njih dvoje bili u vezi prije devet mjeseci. Vezu su započeli prošle godine, a razišli su se u aprilu. Dok su bili u vezi ona je prije oko devet mjeseci ostala trudna i imala je spontani pobačaj o kom nije pričala. Danas je odlučila da se pojavi kod dečka i da bebu koju je čuvala predstavi kao njihovo dijete – rekao je sagovornik zgranut nevjerovatnom pričom.Kako je objasnio, sa druge strane D.S. je rekao da ga je bivša zvala prije tri dana.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close