Ispovijesti

Komšija šta radiš tu kod prozora

Kuća do naše živi čovek samac. Ovo naše naselje je elitno,sve su boogataši i kuće su nam u staklu. Tako da ako ne spustimo roletne sve se vidi u kući. Bilo je tiho i mirno nikoga nisam videla vani. Okupala sam se i onako goolaa sam se šetala po kući,zatim počela da se šminkam i spremam za grad. U medjuvremenu sam se mnogo naapaalila,pustila sam jako poorrnićee i počela sam da steenjem i da je drrkkaam. Sutradan mi stiže mms i ceo moj snimaak šta sam radila predhodnog dana! Odmah sam znala koji je komšija u pitanju! Brzo sam otrčaala kod njega da ga molim da snimaak obriše. Rekao je sve ovo što si radila na sminku sada uradi ispred mene a posle se naaguuzi ! Povaalio me je žeeestoko i obrisao snimak.

Osudite me slobodno. Kad smo pre dve godine pravili svadbu, drug mog supruga je hteo da zaprosi devojku, tako što bih joj ja dala buket. Nisam pristala jer sam htela kao i svaka mlada da moj muž i ja budemo u centru pažnje taj dan. Ne vidim ništa loše u tome. Prvo, jako me je iritiralo to što on uopšte nije pitao niti zamolio nego je rekao “aj uradi”. Posle je pričao okolo kako sam razmažena i željna pažnje. Mo’š misliti, mlada želi da je u centru pažnje na sopstvenoj svadbi, pa to nema nigde. Uostalom, oni su raskinuli 2 nedelje nakon venčanja tako da bi bilo uzalud.

Dozvolio sam da mi se roditelji mješaju oko svadbe, od broja gostiji, hotela gdje ćemo slavit i lokacije medenog mjeseca … Zaručnica me zbog toga ostavila mjesec dana pred vjenčanje. Volim je i dalje, patim ali imam dominante roditelje koji se sve pitaju i u sve mješaju.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close