Ispovijesti

Uživaj dok ti muž leži pijan

Pozvan sam na rođendan jednog starog prijatelja. Malo je reći da se ne znamo, poznajemo se još od detinjstva. Često smo zajedno klinikama pričinjavali zadovoljstvo.U međuvremenu je našao ženu i dobio dvoje dece, no prijateljstvo nije ostalo zaboravljeno.Nakon četiri dana, uputio sam se do nekog planinskog omanjeg mesta. Gde sam, kako je i on sam rekao, ugledao jednu zelenu kuću na sprat. Uglavnom stigavši do cilja, pozvonih na vrata. Srećan rođendan! Ušli smo u kuću, gde me je on upoznao sa gostima, a potom i ženom. Seli smo i pili do kasno u noć. Kako se njegov dom praznio tako sam i ja, iako vidno pijan krenuo od stola.
„Gde si pošao takav?!“ pitao je Insistirao je da nastavimo sa pijančenjem, i da ima mesta za njegovog druga, da moram da prespavam. Tu negde oko tri ujutru, objasnio sam mu da sam pun kao čep, i da bi valjalo da malo prilegnem. Na šta se on samo nasmejao i uputio me u već spremljenu sobu. U sobu u čijem krevetu je ležao već neko.

Živim u Švedskoj i lekar sam. Veoma dobro sam situirana, privlačna, imam 38 godina, opuštena sam osoba. Nedavno sam preko prijatelja iz Srbije upoznala našeg čoveka, koji je u Švedsku došao pre 2 godine. Radi na građevini, ali je akademski obrazovan, uljudan i šarmantan. Pričali smo prijatno i opušteno te večeri i narednog dana me je pozvao na večeru. Pristala sam, želeći da ga bolje upoznam. Platio je večeru, mada sam ja ponudila da platim, ni ne razmišljajući o tome previše. Ne zato što sam snob, već prosto, živim već dugo u zemlji u kojoj ni ženi ni muškarcu nije problem platiti večeru, niko se time ne opterećuje. Od prijateljice sam posle par dana čula kako se taj čovek žalio njenom mužu da je naleteo na sponzorušu. Vozim auto od 80.000 evra i nikakav sponzor mi nije potreban, a i da nemam toliko novca, pristanak da mi muškarac plati večeru na koju me je pozvao ne implicira da to jesam. Želim samo da pitam: šta se desilo sa muškarcima u Srbiji? Bizarno iskustvo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close